Inpsyratie

“Geen mens is vrij die niet zijn eigen meester is”

Therapie gecombineerd met effectieve inspiratie

Naast een degelijke behandeling kan je er voor kiezen je behandeling te verbreden en te verdiepen. Er is namelijk heel veel wetenschappelijke onderbouwde rijkdom wat voor het oprapen ligt en waar jij juist nu, nu je de tijd neemt om met jezelf aan de slag te gaan, je voordeel mee kan doen. Stel je eens voor wat voor effect dat heeft als dat ook nog eens geïntegreerd wordt in je behandeling? Dat je naast de gesprekken in jouw tijd en plek verder aan de slag gaat. Je inzicht in je klachten neemt toe, je inzicht hoe daarmee om te gaan en omdat je er ook extra mee aan de slag gaat krijg je een een driedubbele vooruitgang: 1+1=3. Door het grote enthousiasme van cliënten ontwikkelt een van onze collega’s de ene module na de andere. Het zal niet lang meer duren en dan hebben wij als praktijk onze eigen online behandelmodules. Deze inspiratie begon met dat er ooit een client was die graag vanuit een bepaald boek wilde werken in de behandeling. Voor dat wij het wisten waren er 10 mensen naast hun behandeling met het boek bezig. De impact die dat had was verbluffend. Deze mensen gingen als een speer vooruit en er waren veel minder sessies nodig. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alvast wat nu mogelijk is. Stel dat jij wil werken op een manier die hier niet tussen staat: neem dan contact met ons op.  Wij bewegen graag mee.

Doe-het-zelf-therapie

Een degelijke en grondige module wat je als een extra lego blokje op je individuele behandeling kan toevoegen. Je gaat een boek lezen en oefeningen doen die perfect op de behandeling aansluiten. Online modules zijn tevens in de maak. Op deze manier pak je je verantwoordelijkheid en dus regie op je klachten. Je zal zien dat vanuit dit perspectief klachten vruchtbare grond worden om tot bloei te komen.

Doe-het-samen-therapie

Relaties hebben af en toe ook een wasstraat nodig. Kies samen voor een kader van wat jullie inspirereert. Samen gaan jullie een boek lezen en oefeningen doen. Dit komt samen in de relatietherapie. Op deze manier pakken jullie ieder je verantwoordelijkheid met als doel jullie relatie sprankel fris en levendig te houden. Af te stoffen of juist van een diepere glans te voorzien. Juist omdat er geen relatie hetzelfde is geeft deze vorm de mogelijkheid om alle facetten in je relatie te belichten.

Kies voor vitaliteit

Je vitaliteit is van invloed op je psychische klachten. Graag inspireren wij om je vitaliteit te verhogen en hebben inspiratie en uitleg voor je op een rijtje gezet. Mogelijk is het een goed plan om nu je aan jezelf gaat werken ook op dit vlak stappen te zetten. Neem het mee in je behandelwens.

Creativiteit

Creativiteit ontstaat daar waar flow is. Cliënten delen hun flow met jou. Kom maar lekker rond neuzen.