E-health

“Home is where the heart is”

Thuis aan de slag?

Dat kan. Wij hebben modules die je helpen de weg terug naar je harmonieuze tevreden zelf te vinden. Er is één module die bij iedereen dagelijks op het programma zou moeten staan en dat is mediteren. Want in het midden van de orkaan is het stil en dat is waar je kracht zit. Als jij weer in je midden zit en je hebt de rust om naar jezelf te kijken, dan kan je aan de slag gaan met andere modules zoals schematherapie of acceptance and commitment therapie.

Modules:

  1. Turbomeditatie voor het stabiliseren van chaos en hervinden van innerlijke kracht en stilte;
  2. Schematherapie voor orde scheppen in het oerwoud van automatische patronen. Zet de gezonde volwassene weer achter het stuur, je disfunctionele copingmodi, kindmodi & oudermodi op de achterbank en maak samen de mooiste reis van je leven: een harmonieus leven waarin je datgene doet wat jou en de mensen om je heen gelukkig maakt.
  3. Acceptance and commitment therapie helpt als je al van alles gedaan hebt en het je niet lukt te stoppen met worstelen. Deze module helpt je daarmee te stoppen en te kiezen voor een gelukkig waardevol leven.

Meer online mogelijkheden:

  1. Indien gewenst bieden wij ook online consulten aan. Deze vinden plaats door middel van screen-to-screen contact. Hierbij maken wij gebruik van Zoom of Signal.
  2. Ook kan de behandeling worden ondersteund met gevalideerde E-healthmodules van QIT online of Embloom.
  3. Ook kan er gebruik worden gemaakt van allerlei apps; zowel door jezelf als in de therapie.
  4. Online zelfhulp via GGZ-NHN;
  5. Online zelfhulpprogramma tegen eenmalige kosten van € 7,-: https://mirro.nl/consument/

E-health modules QIT online:

 

Nieuwsgierig? Stel uw vraag of geef uw wensen aan via info@spelhoorn.nl. Wij nemen contact met u op.